Kävijäinfo

GR5S9109.JPG
 
 

Saapuminen

Ideapark sijaitsee Helsinki-Tampere-moottoritien varrella Lempäälässä, noin 17 kilometriä Tampereen keskustasta. Ideaparkiin noustaan moottoritieltä liittymästä numero 36.  Ideaparkin alueella on ilmaiset pysäköintipaikat noin 3000 autolle, tapahtuman aikana lähialueilla tapahtumavieraille varattuna runsaasti lisäpysäköintitilaa. Mikäli GPS-laitteesi ei tunnista Ideaparkin osoitetta Ideaparkinkatu 4, kannattaa käyttää osoitetta Marjamäentie 1.

Julkinen liikenne kulkee Ideaparkiin lähialueilta. Paikallisbussit liikennöivät Ideaparkin läheisyyteen molempina tapahtumapäivinä. Lisätietoja paikallisliikenteestä tästä.

Tapahtuma-alueet

Lumiraveissa tapahtuu sekä kauppakeskuksen ulkoalueilla että sisällä. Ulkotapahtuma-alue sijaitsee kauppakeskuksen takana, jonne kulku on sekä Ideaparkin sisäkautta opasteiden mukaan että ulkokautta Kauppakeskuksen eteläpäädystä. Moottoritien ja kauppakeskuksen väliin rakennetaan ravisuora, jossa järjestetään kaikki vauhdikkaat ravilähdöt ja näytökset. Ideaparkin D-päädyssä sijaitsee Lumiravien tapahtuma-alue, jossa on tarjolla muun muassa talutusratsastusta.

Sisällä tapahtumat keskittyvät Ideapark Sportin ja Keskusaukion alueille. Ideapark Sport toimii lasten alueena tapahtumassa. Sportista löydät mm. Keppariradan ja haliponit. Keskusaukiolla on expo-alue sekä Veikkauksen ravistudio. Keskusaukion screeniltä voit nauttia ravisuoran tapahtumista lämpöisissä sisätiloissa.

Lumiravien aluekartta

Kahvilat ja ravintolat

Ideaparkin kahvilat ja ravintolat palvelevat Lumiravien asiakkaita koko tapahtuman ajan. Lisäksi ulkotapahtuma-alueella myydään makkaraa ja lämmintä juotavaa.

Lasten alue

Ideapark Sportin sisätiloissa on toimintaa lapsille. Ideapark Areena on Lumiravien ajan keppariareena. Pirkanmaaan Tanssiopistolla on avoimia tunteja lauantaina, lapset voivat esimerkiksi kokeilla kepparitanssia. Ideapark sportista löydät myös hellyttävät haliponit. Keppariareena on avoinna koko tapahtuman ajan. Lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 12-17. Myös ulkotapahtuma-alueella on lapsille tekemistä, muun muassa talutusratsastusta.

Infopiste

Lumiravien infopisteenä toimii Ideaparkin oma infopiste. Pisteen löydät Keskusaukion läheisyydestä.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty.